Pitkästä aikaa muistan tulla kirjoittamaan kuulumisia. Nalasta on kasvanut melkein 6kk lupaava koiran alku ja koulukin on ihan lopuillaan. Viimeistä päivää viedään ja sitten kirmaan lomille! Toisin sanoen menen Tampereelle Mustiin ja Mirriin töihin. Kevään mittaan ollaan käyty koirien kanssa ao treeneissä ja jonkin verran hakuilemassa. Nalakin on päässyt hakuilemaan pari kertaa. Vappun aolin molempien kanssa Forssan ao kevätleirillä. Miedän ryhmässä oli Nalan muita sisaruksia. Tehtiin jälkeä ja tottista. Paljon sain hyviä neuvoja ja oli mukava huomata ettei olla Nalan kanssa ihan kaikkea väärinkään tehty. :)

Jaden kanssa piti mennä tokon sm:n, mutta evl:ssä pitää olla ykkönen ennen kuin sinne pääsee. Minähän olin aatellu tehdä siellä hienon debyytti sisääntulon. :D Pitää keksiä siis toiset kisat ja jättää sm:t muille. Koiria olen uittanut paljon ja saalishullu kakarahan rakastaa yli kaiken sitä puuhaa. Pelkästään sen takia,kun pääsee kepin perään. Saalista ei ainakaan siltä puutu.. Välillä se jopa ärsyttää.


Jarski on edelleen Jarski. Tottikset on mitä on. Metristä estettä ollaan treenattui, jos syksyllä menis vaikka haku-kokeisiin. Neiti pääsi näyttään Vappu-leirillä taitonsa muissa lajeissa. Hyvä saada myös muita rotuja sakemanni piireihin:D Kesäksi suuntaan koirien kanssa tosiaan etelään. Nyt onkin jo sellainen olo,että Iisalmi rupeaa henk.koht syistä ahistamaan. Loma siis tulee tarpeeseen. Huomenna kun saan viimisillä tunneilla tehtyä lääkehoidon tentin niin hyvin menee. Harvi vaan, että siellä pitää olla 100% laskut oikein. Mulla tää ala-asteen matikka ei oo ihan hanskassa. Jakokulm aon yllättävän hankala:D

Kuvia laitan heti viikonloppuna. Tietokone ei ole toiminut pariin kuukauteen niin on ollu vähän hankala laitella niitä. Mutta ihan koirilta nuo näyttävät. Nyt pakkaan kamat kasaan ja purkaan stressiä pyörään.